Nieuws

Gastenboek

Facebook

Ik geef de pen door aan

Sponsoren /Donateurs

 

Oud Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne

Het is al weer even geleden maar deze actie heeft het koor een leuk sommetje geld opgeleverd, waarvoor we iedereen, die zich ervoor heeft ingezet, hartelijk willen bedanken.
Astrid en Trudy (links op de foto) zijn de check van € 252,-- in ontvangst gaan nemen.

Alle koorleden die bij de Rabobank bankieren maar geen lid zijn van de Rabobank, kunnen dit eenvoudig via de site van de Rabobank regelen, zodat we wellicht volgend jaar nog meer geld voor ons koor kunnen genereren.

Rabobank Clubkas Campagne

Voor de eerste keer doet LST dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Door middel van het uitbrengen van een stem op LST kunnen Rabobank leden de clubkas van LST spekken, elke stem levert geld op.
De actie loopt van 5 t/m 18 maart. Misschien bent u zelf geen lid, maar is iemand in uw omgeving lid en kunt u die vragen om op Let’s Sing Together te stemmen? Wanneer je niet bekend bent met het gebruik van een computer is de medewerker van de Rabobank of iemand in uw omgeving wellicht bereid om u te helpen uw stem op ons uit te brengen?!
We hopen dat iedereen zijn best wil doen om zoveel mogelijk mensen op ons te laten stemmen.

Succes en hartelijk dank alvast.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van LST

Complimenten uit Nieuw Zeeland door Cor Bouter

HEEL HARTELIJK BEDANKT EN GEFELICITEERD met dit prachtige geslaagde concert! Het was fantasties ga zo door.
Ik ben zelf 53 jaar dirigent geweest en heb met een vriend van mij de jaarlijkse Kerstmeeting in Westerlee 51 jaar geleden opgezet,
die ik vorig jaar Kerst nog heb bijgewoond, dit jaar was ik niet in Nederland dus heb ik persoonlijk jullie concert niet bijgewoond.
Het geluid kwam hier in Nieuw Zeeland heel goed door Het beeld was slecht, maar dat was minder belangrijk, ik heb genoten van jullie spontane mooie eenheid van zang dat heel fijn te beluisteren was aan de andere kant van de wereld.
Wat mij opviel, dat de begeleiding van de instrumenten ook begeleiding was en geen solo waardoor je de zang op de achtergrond plaatst, wat bij veel uitvoeringen plaats vind, heel goed gedaan instrumentalisten! En een pluimpje voor de dirigent, getuigd van vakbekwaamheid. Ik ben nu 81 jaar en gestopt met dirigeren in Nieuw Zeeland waar ik een Hollands koor had met 50 Nederlanders.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie uitstekende concert en de hartelijke groeten van
Cor Bouter.

Terugblik 2011

Het jaar 2011 ligt achter ons. Een bewogen jaar, met hele leuke maar ook trieste momenten. Een jaar waarin zich bestuurswisselingen hebben voorgedaan en wij afscheid hebben genomen van onze oude dirigente Moonsook Ryu. Na de zomervakantie hadden wij gelukkig Toke Ammerlaan bereid gevonden om ons zolang te dirigeren. In november hebben we een nieuwe dirigent kunnen aanstellen; Ton van Nierop uit Zoetermeer. In hem hebben we een goede, professionele dirigent gevonden, die ons koor naar een hoger plan kan brengen. We hebben met hem, in december twee prachtige concerten gezongen i.s.m. Les Sirènes uit de Lier. Eén concert in de Maria Magdalena kerk in Maasland en één concert in de Vredekerk in de Lier. Door de sponsoring van de Rabobank Private Banking, bloemsierkunst de Carlton en catering – en partyservice Trefzeker uit Maasdijk konden we deze gratis toegankelijke concerten voor de bezoekers aangenaam maken door hen tevens gratis, na afloop van de concerten, een hapje en een drankje te kunnen aanbieden. Door de sponsoring werden wij ook in de gelegenheid gesteld om soliste Maghen Hilgersum, te vragen onze concerten op te luisteren. Maghen Hilgersum liet duidelijk van zich horen, het publiek heeft genoten van haar prachtige sopraan stem. De deurcollectes zijn volledig naar Serious Request gegaan, om daarmee moeders in oorlogsgebieden te ondersteunen. Al met al kijken wij terug op een mooie periode en zijn we het nieuwe jaar reeds gestart met repeteren en een gezellige nieuwjaarsborrel.
Wij wensen iedereen een voorspoedig 2012 toe!

Nieuwe dwarsfluitiste:

Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij een nieuwe dwarsfluitiste hebben gevonden ter versterking van ons combo. Astrid Termorshuizen , had zich bereid verklaard om ons tijdens de kerstconcerten te ondersteunen en zij vindt het inmiddels zo gezellig op ons koor, dat zij nu, als vast combolid, deel uit maakt van LST.